Myeloma Multiplex naplóm - út a gyógyulás felé

Myeloma Multiplex naplóm - út a gyógyulás felé

A kezelés

2021. február 18. - vip_per

Hétfőn kaptam a bal karomba egy kanült, vérvétel, majd délután mindjárt be is kötötték a kemót. Rendes egy adag volt az biztos, 3.5 óra alatt folyt le. Este kaptam még egy adag gyomor és hólyagvédőt - kanülbe-, majd hajnal kettőkor még egyet ugyanígy, aztán reggel 6-kor az utolsót. Szerencsémre a kemónak semmiféle mellékhatása nincs , tökéletesen jól vagyok. Reggel - este kapok egy sejt érlelő szurit a vállamba, ami olyan vékony tű, hogy nem is érezni.Várjuk, hogy a sejtek szaporodjanak. Ma nem is volt vérvétel. A nap folyamán többször is ránk néznek, vigyáznak ránk.

Így aztán rengeteg szabad időm van. A filmnézéshez sokkal praktikusabb a Tablet, mert elfér kényelmesen az ölemben.Filmeket nézek, a mobilnet megy 4G-n így a Netflix, HBO GO szépen fut, dolgozom távoli eléréssel, de így is rettenet lassan megy az idő.A legnagyobb gondom az, hogy az ágyon ülve tudok dolgozni, az ágyon fekve tudok filmet nézni, és már fáj a hátam. Ezért bevezettem, hogy reggel, délután, este gyalogolok a szobában. minden alkalommal 1 km -t gyalogolok, ma mondjuk meglesz a 4 km. Ha tele van a búrám, gyalogolok., majd 25 guggolás, törpejárás stb. A kanül miatt fekvőtámaszokat nem merek csinálni, így csak az ágy szélének dőlve csinálok karhajlításokat. Ez is sokat segít. Illetve az is, hogy nem azt nézem mennyi van hátra, hanem ,hogy már mennyi telt el.

Összességében semmi okom a panaszra, jó helyem van, tudok dolgozni, jó a kaja, tudok aludni, és nincs semmi mellékhatása kezelésnek.

Most, hogy az írással utolértem magam, holnaptól napi beszámolókat tervezek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://myeloma-naplom.blog.hu/api/trackback/id/tr4916431780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása